Verzending en levering

Versie 3.0 dd 21-03-2023

Concertkaarten worden na betaling direct als pdf-bestand naar het opgegeven e-mailadres verzonden. Bij de toegangscontrole van de zaal wordt de code gescand, waarvoor u een papieren afdruk kunt overleggen, of de code op uw smartphone kunt tonen.

Wijnen Voor de wijnverkoop hanteren we onderstaande regels voor verzending en levering.

Bestellen
U kunt de wijnen tot 14 april 2023 om 18:00 bestellen door de dranken in uw winkelmandje te plaatsen. Daar kunt u ook de aantallen wijzigen. Met de afrekenknop gaat u naar de betaalpagina. De betaling verloopt via Ideal (Mollie Payments). Dit ziet u ook op uw factuur terug. De betaling gaat via een beveiligde pagina van de betaaldienst.
Alle prijzen zijn inclusief BTW. De BTW wordt niet op de factuur vermeld aangezien wij een niet BTW-plichtige vereniging zijn.

Bezorging
De wijnen worden niet bezorgd, maar kunnen worden afgehaald bij Wijnkoperij van Dop, Oosteinde 79-81 2271 ED Voorburg op:

  • 20 april 2023 09:00-18:00
  • 21 april 2023 09:00-18:00

Alleen in bijzondere gevallen kan een uitzondering worden gemaakt. Laat dat weten bij het veld “Specifieke wensen” op het bestelformulier. We nemen dan contact op voor de verdere afhandeling.

Zakelijk
Zakelijke klanten kunnen de bedrijfsnaam invoeren op het bestelformulier.

Factuur
Indien de betaling is afgerond ontvangt u een mail met daarin de factuur.

Voor vragen kunt u terecht op onze contactpagina.