Geplaatst op

Lions Jaarconcert 2023 voor Stichting Long COVID

Geef Long COVID-patiënten hun leven terug!

De opbrengst van het 34e Lions Jaarconcert in 2023 komt ten goede aan Stichting Long COVID. Deze stichting haalt zoveel mogelijk geld op voor biomedisch onderzoek naar de oorzaken en de behandeling van Long Covid. Dit initiatief is genomen omdat er vanuit het ministerie geen middelen ter beschikking worden gesteld. Hierop bevraagd verwijst minister Kuipers naar het buitenland waar wel dergelijke onderzoeken lopen en hoopt hij dat die kennis wordt gedeeld. De initiatief nemende artsen van de Stichting concludeerden dat er geen georganiseerde aanpak is om initiatieven die al lopen in Nederland met elkaar te verbinden en middelen ter beschikking te stellen voor biomedisch onderzoek.

Geplaatst op

Wijnactie Steun Oekraïne levert ruim €3.000 op

Met de verkoop van wijnen voor het voorjaar zijn Oekraïense vrouwen en kinderen in Voorburgse gastgezinnen gesteund.
De opbrengst van de jaarlijkse Lions Wijnactie wordt ingezet voor de opvang en integratie van Oekraïense vrouwen en kinderen in Voorburg. We hopen op deze manier ons steentje bij te kunnen dragen aan een warm welkom voor deze vrouwen en kinderen.

Samen met Wijnkoperij van Dop hebben we een mooie selectie van 5 wijnen gemaakt: 2x wit, 1x rosé en 2x rood. Door de handen ineen te slaan met zijn inkopers heeft Van Dop extra lage inkoopprijzen kunnen krijgen, waardoor gemiddeld 20 euro per doos naar het goede doel gaat!

Geplaatst op

De download-knop voor concertkaarten werkt niet

Het kan zijn dat, na klikken op de download-knop voor concertkaarten, er een blancopagina verschijnt. Mogelijk zijn de kaarten ongemerkt gedownload en staan ze in de downloadmap. Dit is afhankelijk van het gebruikte apparaat en webbrowser.

De kaarten worden altijd verstuurd naar het opgegeven emailadres. Benader indien gewenst de winkelbeheerder via de contactpagina.

Geplaatst op

Hoe bestel ik concertkaarten?

  • Selecteer in het menu Concertkaarten.
  • Scroll naar beneden en geef het aantal gewenste kaarten aan, klik op Aanmelden.
  • Vul de gegevens in, controleer de bestelling, selecteer de bank om met iDeal te betalen.
  • Vink akkoord met de voorwaarden aan en volg de betaalprocedure van je bank.
  • Vervolgens krijg je de melding dat betaling is gelukt (als het goed is) en krijg je de kaarten in de emailbus.
  • Ook kan je op de downloadlink drukken om ze met de browser te downloaden (dit werkt echter niet bij iedereen).
  • Benader de winkelbeheerder via de contactpagina bij een probleem met mailen van de kaarten.